Belépés
Ez itt a Hámán Kató (illetve később Kalmár László) Szakközépiskola végzett diákjainak adatbázisa. Reméljük, emlékeid között kedves helyen, vagy az azóta megszépültek között őrzöd középiskolás éveid élményeit. Bízunk benne, hogy vannak azóta is tartó kapcsolataid volt osztály-, évfolyam- és/vagy iskolatársaiddal. Ha úgy érzed, hogy ezek a kapcsolatok fontosak és hasznosak rád nézve, és szeretnéd bővíteni, vagy csak egyszerűen érdekel egykori iskolatársaid sorsa, töltsd ki az alábbi linken megtalálható kérdőívet és küldd el, hogy nevedhez kapcsolhassuk a beljebb lévő osztálynévsorban. Így az oda látogató (és már szintén regisztrált) érdeklődő kaphat valami infót rólad, és el tud érni telefonon vagy e-mail-ben. Természetesen Te ugyanígy tájékozódhatsz a többiekről a jelszavad beütése után.
- Segítséget kérhetsz és adhatsz egykori sorstársaidtól/nak állás ügyben, munka kapcsán, vagy szakmai téren.
- Külföldi munkavállalásnál, nyaralásnál hasznos információkat kérhetsz, illetve nyújthatsz.
- Osztálytalálkozó megszervezéséhez könnyebben érheted el rég nem látott/hallott társaidat.
- Az évfolyamonkénti osztálynévsoron kívül keresést indíthatsz nevekre, foglalkozásokra és munkahelyekre, így talán a régi ismerős megkeresésével könnyebben juthatsz el a neked fontos helyekre.

Amennyiben érdekel egykori iskolád, volt tanáraid jelen helyzete és sorsa, kérdéseket írhatsz a fórumban lévő topikokba vagy nyithatsz is sajátot.

Nos, ha úgy érzed itt a helyed, akkor regisztráltasd magad!
(A regisztrációs lapot adataid frissítéséhez is használhatod.)


Regisztráltak belépése itt:
Neved:(anyakönyvi)
Jelszavad:(Ha nem vagy regisztrált, de kíváncsi vagy egy kis bemutatóra, akkor a Névhez írd be: "Guest", a Jelszóhoz pedig az e-mail címed!
Várom ötleteidet, javaslataidat, észrevételeidet vagy adataid frissítését a mail(kukacjel)atom.hu címen - Nagy Zoltán)